HYDROcare nyomkodás mentes kezelések

HYDROcare nyomkodás mentes kezelések

Ára: 18 000 Ft

A HYDROcare H2O „wasser-vakuum” technológiás készülék olyan kezeléseket tesz lehetővé, melyek – másként ugyan- de akár 100%-ban nyomkodás mentesen képesek kitisztítani a pórusállományt, ráadásul feleannyi idő alatt, fájdalommentesen, utólag kialakuló gyulladási fázisok nélkül.

A tisztítást a készülék mechanikai és kémiai úton is végzi egyidejűleg. Először alaposan eltávolítja a felső elhalt hámrétegeket és utat enged a pórusok mélyére, ahol a faggyú, mitesszerek, komedók, szennyeződések, zsíros szennyezett lerakódások találhatóak. A fejben keringő speciális folyadékok – rétegesen alkalmazott kezelési eljárással – lazítják, oldják ezeket a szennyeződéseket, majd egy extrakció (detox) elnevezésű funkcióval, a készülék eltávolítja, és egy erre alkalmas gyűjtőtartályba szállítja a szennyeződéseket.

Akkor van szükség részleges tisztító kezelés végzésére, és szükséges kiegészíteni manuális nyomkodással is, ha olyan zárt komedók is képződtek melyekre kitisztítására a gépi technológia nem alkalmas. De ez esetben is nagy a különbség, hiszen a nyomkodás minimális, és a speciális előkészítési eljárásnak köszönhetően többnyire fájdalommentes.

A HYDROcare gépi kezelések mozgatórugója a bőr öngyógyító tevékenységének normalizálása. Ha visszaáll a bőr optimális működése, akkor az automatikusan gyógyítja magát. Ez az filozófia biztosítja a leghatékonyabb és legtartósabb kezelési eredményeket.

Akné és mitesszeres bőr kezelésekor végbemenő változások:

  1. kezelés után: mérsékelten tiszta pórusállomány, simább bőrfelszín.
  2. kezelés után: fokozottan tiszta pórusállomány, simább bőrfelszín, gyulladásos folyamatok jelentős csökkenése, akné egyre inkább felszínesebben való megjelenése.
  3. kezelés után: tiszta pórusállomány, sima bőrfelszín, szűkülnek a pórusok, gyulladásos folyamatok további csökkenése, akné képződés megszűnése vagy sokkal kevesebb új keletkezik.
  4. kezelés után: tiszta pórusállomány, sima bőrfelszín, tartósan szűkebb pórusállomány, gyulladásos folyamatok megszűnése, akné képződés megszűnése, mélyebb akné hegek halványulása, majd további kezelések során azok teljes kivilágosodása.

(Természetesen minden bőr más ütemben reagál a kezelésekre. Itt a gyakorlatban legtöbbször tapasztalt eredményeket szedtük össze.)

Me Time Cosmetics

Gyömrő, Táncsics M. u. 108.

+36 30 333 9950

Me-Time-Cosmetics

Találkozzunk a
Facebookon és az Instagramon is!

error: Content is protected !!