HYDROcareH2O Arctisztító kezelések

A dermaceutical® által fejlesztett Németországban a legnagyobb érdeklődést kiváltott aqua-terápiás készülék a HYDROcareH2O

Ez az arctisztító készülék fájdalommentesen lehetőséget teremt a teljes nyomkodásmentes és a részleges nyomkodásos kezelések végzésére is.

A különféle fejek és a hozzájuk tartozó savas oldatok (tejsav, glikolsav, szalicilsav, hialuronsav) alkalmazásával különböző hatások érhetők el, mint mélytisztítás, peeling, pórustisztítás, valamint micro-hyaluronsav bejuttatásával feszesítés és regenerálás.

Hogyan működik a gép?

Az egyes fázisokhoz tartozó speciális folyadékok (savak) a bőrre kerülnek, ahol kifejtik hatásukat (fellazítják a faggyút). A leváló hámsejteket a gép vákuumja egy gyűjtő tartájba szállítja.

A kezelés mindig 100%-ig biztonságos, nem fordulhat elő túlkoptatott bőrstruktúra.

Az eredmény:

  • makulátlanul tiszta,
  • intenzíven hidratált és
  • intenzív hatóanyag-koncentrátumokkal kezelt bőr.

A kezelés hatására a hatóanyag felszívódó képesség javul, fokozódik a sejtek regenerálódása és az alkalmazott folyadékoknak köszönhetően csökken a ráncok mélysége, rugalmasabbá válik a bőr, mely így jelentősen hatással lesz az arc kontúrosabbá tételére.

A készülékbe épített kezelő toll biztosítja a hatóanyagok mikro porlasztással történő bejutását a bőr mélyebb rétegeibe.

A kezelő tollba egyedülálló problémamegoldó dermaceutical® OXYCUTIN hatóanyag tölthető. Az OXYCUTIN ampullák kimagasló koncentrációban tartalmazzák a hyaluronsavat (ráadásul abból is a legjobbat a micro+ hyaluront) illetve a vitaminokat, az antioxidánsokat és a high-tech prekozmetológiai hatóanyagokat.

error: Content is protected !!