MILSYS® fókuszált mezoterápia

MILSYS® fókuszált mezoterápia

Ára: 25 000 Ft

A fókuszált mezoterápia egyedülállóan hatékony megoldás arra, hogy a bőr öregedésével időben felvegyük a küzdelmet, megelőzzük a tünetek kialakulását és hosszú távon megőrizzük a gyönyörű, ápolt bőrt.

A kezelés célja:

    • Bőrstruktúra tömörítés
    • Triplex Hyaluronsavval történő feltöltés, mélyhidratálás
    • A bőr hyaluronsavas „alábélelése

A MILSYS ® fókuszált mezoterápia kezelést nem szabad összetéveszteni a sima, tű nélküli mezoterápiával, hiszen egy olyan igazoltan hatékony esztétikai beavatkozás, amely a tű nélküli mezoterápiás kezelések kapcsán nem megvalósítható.

A Meso Laser – más készülékkel ellentétben – eredeti elektroporációs technológiát alkalmaz. Elektromos ingereket küldve úgynevezett “elektromos kapukat” nyit meg a bőrben, melyeken keresztül az aktív hatóanyagok igazoltan bejutnak a bőrbe. A kezelés végeztével ezek a kapuk bezáródnak, a hatóanyagok pedig bent maradnak, és ott fejtik ki hatásukat, ahol valóban szükséges. A kezelések során 5-8 mm-es mélységben tudjuk bevinni a kiváló minőségű AgeAttraction hatóanyagokat.

A hyaluronsav bejuttatás itt nagyon sikeres, hiszen egyből olyan rétegbe kerül az értékes hatóanyag, mely réteg alkalmas arra, hogy megkösse és hosszú távon tárolja, alábélelve ezáltal a bőrt, feszes bőrképet, hidratált fiatalos külsőt kölcsönözve az arcnak.

Az erős Meso Laser elektroporációs technológia és a magas minőségű hatóanyagok együttes alkalmazásával így valóban intenzív és tartós anti-ageing eredményt érhetünk el.

Mikor nem ajánlott a kezelés:

Pacemaker, epilepszia, terhesség, ekcéma esetén, valamint botox injekció utáni 30 napban és műtétet követő 40 napban (a műtét helyén).

*A kezelés hatása tovább fokozható, ha azt kúrában végezzük.
 Javasolt kezelések száma: 6, de egy kezelés is látványos.

Me Time Cosmetics

Gyömrő, Táncsics M. u. 108.

+36 30 333 9950

Me-Time-Cosmetics

Találkozzunk a
Facebookon és az Instagramon is!

error: Content is protected !!