HYDROcare kozmetikai előkezelések

HYDROcare kozmetikai előkezelések

Ára: 5 000 Ft

Az előkezelések helyettesítenek akár egy kisebb tisztító kezelést és megnövelik a kozmetikai kezelések hatásfokát is. Télen, nyáron végezhetőek, és intenzíven tudunk hatni velük,

 

  • pigment rendellenességekre,
  • aknés gyulladásokra,
  • tág pórus problémákra.

Mik azok az előkezelések és miért ajánljuk?

Az előkezelések során tulajdonképpen egy kisebb mértékű arctisztító kezelés elvégzésére kerül sor.

Az előkezelések kozmetikai, prekozmetológiai és kozmetológiai kezelések előtt is kérheted, fokozva azok hatását, eredményét, tartósságát.

Célja, hogy fenntartsa bőröd üde, selymes, sima, rugalmas állapotát és segítsen két erősebb tisztító kezelés közt a pórusállományodat minél tovább mitesszer mentesen tartani. Késlelteti vagy megakadályozza a komedó képződést, maximálisan fokozza a bőröd hatóanyag felvételi képességét és a termékek összetevőinek bőrödre kifejtett hatását.

A precíz előkezelések nagymértékben befolyásolják minden kezelés sikerét. A HYDROcare H2O „wasser-vakuum” technológiás készülékkel a legintenzívebb előkezelések is fájdalommentesen, kíméletesen végezhetőek el.

Sőt! A kezelés lépesei közt speciális, erre a célra kifejlesztett prekozmetológiai peelingeket is alkalmazni lehet lokális esztétikai problémák megoldására, fokozva ezzel a kezelés sikerét, látványosságát, és a személyre szabott kivitelezését.

A kezelés közben alkalmazott prekozmetológiai termékek különféle hatásmechanizmussal dolgoznak. Olyanokkal, mint a pigmentfoltok, lokálisan gyulladt területek, mélyebb ráncokra való intenzív hatás, de alkalmazhatunk pl. fényvédelem szempontjából fontos hatóanyagot is (Beta Hydroxy), ami megnöveli a bőr fényérzékenységgel szembeni toleranciáját, fokozza annak védekező mechanizmusát, hogy kevésbé alakuljanak ki a bőrben pigmentációs zavarok.

Me Time Cosmetics

Gyömrő, Táncsics M. u. 108.

+36 30 333 9950

Me-Time-Cosmetics

Találkozzunk a
Facebookon és az Instagramon is!

error: Content is protected !!