KLEANTHOUS kezelések

KLEANTHOUS

Egy termékcsalád, amelynek alapelve a bőr struktúrájának sejtszinten történő állandó megújításán alapszik.

Mik azok a C.S.M molekulák?

A cell supporting molekulák (c.s.m.) információhordozó molekulák, melyek szerveink regenerációs képességéért felelnek (kizárólag a Kleanthous termékeiben találhatóak meg).

Ezek a molekulák kezdetben elegendő mennyiségben vannak jelen a sejtekben, ám a kor előrehaladtával (25. életévtől kezdődően) számuk fokozatosan csökken, ezáltal a bőr öregedni kezd, veszít rugalmasságából és feszességéből.

A cell supporting molekulák hosszútávon és megbízhatóan regenerálják a bőr működését – legyen szó akár ráncokról, szem alatti táskákról, laza kötőszövetről – mellyel valódi Anti-Aging-et valósítanak meg.

Sonostar Matrix ultrahang

Ez a kozmetikai eszköz különleges ultrahanggal és fényterápiával végzi a kezelést, mely mélyen hat és biorezonanciás hatással rendelkezik. A biorezonancia optimalizálja a bőr energiaháztartását és javítja a hatóanyagok felvételét.

Egy készülék, amelynek segítségével a cell supporting (c.s.m) molekulák fájdalommentesen és hatékonyan a bőrbe jutnak.

Az ultrahang hullámai salaktalanítják a szöveteket, támogatják a sejtek anyagcseréjét és a hatóanyagokat a bőr mélyébe juttatják

A Sonostar Matrix ultrahang tehát a couperose, az ödémás, a heges bőr, a salakanyagokkal teli és megereszkedett bőr, az akné, stb. kezelésére alkalmas.

error: Content is protected !!