VitaJuwel – Kristályvíz

Kóstold meg nálunk a VitaJuwel kristályvizet!

A víz életünk alapja, ezért koránt sem mindegy, hogy azt milyen minőségben juttatjuk be szervezetünkbe nap, mint nap. Egészségünk érdekében létfontosságú a magas minőségű ivóvíz fogyasztása, amely képes táplálni testünket.

A VitaJuwel kristályokat magába záró fiolák bizonyítottan segítenek visszanyerni a víznek természetes, az emberi szervezet számára leginkább hasznos állapotát, és friss forrásvízzé változtatni az egyszerű csapvizet is. A javuló vízminőség mellett a kristályok semlegesítik a káros anyagokat, javítják a pH-értéket és az oxigéntartalmat és fokozzák a vitalitást.

Rózsakvarc: A lágy, rózsaszínű kő a szeretet, az együttérzés és az érzékenység ásványa. Erősen kapcsolódik a szívhez és az érzelmekhez, emiatt szíverősítőnek, keringés javítónak és a termékenységet elősegítő kristálynak is tartják. Továbbá a bőrre is jó hatással van, amelyet puhává, selymessé tesz.

Aventurin: A szív gyógyszerének nevezett rendkívül pozitív hatású gyógyító kő. Jó hatással van a bőrre, alkalmazzák allergia, bőrkiütések, ekcéma, pattanások kezelésére. Erősíti a kötőszöveteket, nyugtatja a bőrt. Pozitív életszemléletre ösztönöz.

Ametiszt: a legerősebb gyógyító kristály, amely fokozza a többi ásvány hatását is.  Az egyik legjobb immunrendszer erősítő és méregtelenítő ásvány. Fájdalomcsillapító hatása révén csillapítja a migrént. Jótékony hatással van a bőrbetegségekre.

error: Content is protected !!