Orvos-kozmetikai kezelések

Ha QMS, akkor Dr. Erich Schulte német plasztikai sebész, a QMS Medikozmetikumok megalkotója, aki traumatológus (baleseti sebészként) égési sérülteken kezdte el tanulmányozni a bőr gyógyulási folyamatát. Rájött, hogyha képes lenne a kollagén újratermelődését beindítani, azzal javíthatja a bőr rugalmasságát és megjelenését.

(A kollagén (fehérjemolekula) felelős a bőr nedvességtartalmának megkötéséért és rugalmasságáért. Csökkenésével a bőr vízhiányossá válik és megjelennek a ráncok.)

Mivel a kollagén nagy molekula, így nem képes a bőr mélyebb rétegeibe bejutni, ezért Dr. Schulte professzor 3 részre szedte a kollagént, amit aztán liposzóma kapszulákba csomagolt, amelyek a bőrbe jutva szétnyílnak, kiengedik a kollagénszálakat, amelyek a bőr mélyebb rétegeiben ismét összeállnak és kifejtik jótékony hatásukat.

Dr. Erich Schulte bőrfiatalító módszere 3 egymást követő évben kapta meg a Szépség Oscar-díjat, a professzort pedig Spa Pinoeer díjjal tüntették ki.

A QMS Medicosmetics félúton jár az orvoslás és a kozmetika között: műtéti beavatkozás nélküli bőrmegújítást nyújt azonnali eredményekkel.

Az egyetlen eljárás a világon, mely a mélyrétegbe juttatja a kollagént manuálisan. 

Tapasztald meg Te is a QMS kezelések hatékonyságát, eredményét.

error: Content is protected !!