HYDROcare transzdermális kezelések

HYDROcare transzdermális kezelések

Ára: 20 000 Ft

Olyan problémamegoldó kezelések, melyek a kozmetika és a kozmetológia közé tehetünk hatékonyságban és eredményességben.

A kezelésekhez egy különleges hatóanyag család termékeit használjuk, a dermaceutical-t. A dermaceutical termékek DMS bázisúak (mentesek az emulgeátor szerektől és minden más káros vegyi anyagtól), így bőrt terhelő vegyi anyagok nélkül is képesek mélyen kifejteni hatásukat.

A Transzdermális hatóanyagok egy speciális transzporter hatóanyaggal és a HYDROcare készülék „Take up system” funkcióval egyetemben kifinomult módszert biztosítanak hatékony prekozmetológiai kezelések végzésére.

A transzdermális hatóanyagok:
olyan hatóanyagok melyek nagyon nagy dózisban tartalmazzák az aktív hatóanyagokat, gyorsan mélyre tudnak behatolni a bőrbe, majd helyükre kerülve fejtik ki jótékony hatásukat (gyulladáscsökkentők, rozácea ellenszerei, feszesítők, halványítók, rugalmasítók, kollagén szintézist fokozók, stb.)

A take up system:
egy speciális mikromolekuláris hyaluronsavval működő rendszer, mely segít mélyre szállítani más, transzdermális hatóanyagokat. A HYDROcare H2O készülék ezen funkciójával önmagában is mélyhidratációt tudunk biztosítani a bőrnek, de más hatóanyagokkal való kombinálása erőteljesebb kezelések végzését is lehetővé teszi.

 

Me Time Cosmetics

Gyömrő, Táncsics M. u. 108.

+36 30 333 9950

Me-Time-Cosmetics

Találkozzunk a
Facebookon és az Instagramon is!

error: Content is protected !!