Meso Laser kezelések

A készülék, mely újraértelmezte a mezoterápia fogalmát

A Meso Laser feszesítő, feltöltő, ránctalanító kezelések forradalmi átmenetet képeznek a kozmetikai és az orvos-esztétikai kezelések között.

Míg a legtöbb kozmetikai készülék csak a felhámba képes bejuttatni a hatóanyagot, addig a német fejlesztésű Meso Laser készülékkel közvetlenül a mélyebb irharétegbe juttathatjuk el a koncentrált összetevőket.

A gép orvosi elektroporációt végez, ami tűmentesen megnyitja a sejtmembránokon az aprócska csatornákat és így a hatóanyag szabadon juthat be a kívánt területre fájdalom és mellékhatás nélkül.

A Meso Laser különlegessége abban rejlik, hogy kettős fronton veszi fel a harcot a bőr öregedése ellen.

  • Az intenzív lézerbesugárzás stimulálja a sejteket, működésre serkenti őket és beindítja a kollagén termelődést.
  • A fókuszát elektroporációs technológia képes az értékes hatóanyagokat a mély szöveti rétegekbe juttatni, amik ezáltal belülről, sejtszinten újítják meg a bőrt.

Jelenleg Magyarországon a Meso Laser az egyetlen olyan fókuszált elektroporációs készülék, amely jénai tanúsítvánnyal rendelkezik, és amely garantálja, hogy a bevitt hatóanyag valóban a hámréteg alsó rétegébe kerül.

Kezelései szigorú védjegyoltalom alatt állnak. A MILSYS® védjeggyel ellátott kezeléseket kizárólag hitelesített kozmetikus partnerek végezhetik Magyarországon, így biztos lehetsz benne, hogy a kezelések a szabályokat betartva történnek, és valóban azt az eredményt kapod, amire vágytál.

 

error: Content is protected !!